• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Balpennen met reclame: een veel verkocht reclame product met vele mogelijkheden!

Balpennen met reclame: een veel verkocht reclame product met vele mogelijkheden!

Zintuig reclame pennenBALPENNEN MET RECLAME: EEN VEEL VERKOCHT RECLAME ARTIKEL
Op het eerste gezicht lijkt het kopen van reclame pennen met opdruk een gemakkelijk klusje. Dat is het echter niet, blijkt uit reacties van klanten. Veel van onze klanten zien bij het openen van de pagina door de bomen het bos niet meer. Dit komt door het overweldigende aanbod balpennen met reclame opdruk. Zintuig.nlverkoopt jaarlijks meer dan twee miljoen reclame pennen, met- óf zonder opdruk!
Wij proberen u op weg te helpen door u de volgende stappen richting een leuke order aan te bieden;

Inventariseer uw vraag, wat zoekt u precies?


1. Bedenk hoeveel pennen u wilt bedrukken met uw logo of tekst.


2. Zijn er bepaalde kleuren die u graag wilt terug zien in de pen? Bedenk daarbij dat wij elke kleur op de pen kunnen drukken. Uw huisstijl kleur is gegarandeerd een optie, een pen zoeken in deze kleuren is vaak een stuk ingewikkelder.


3. Uit hoeveel kleuren bestaat uw gewenste opdruk? Het aantal kleuren maakt uit! Eén kleur drukken is namelijk de helft goedkoper dan een tweekleuren opdruk.


4. Wat is uw budget? Hoeveel wilt u uitgeven en voor wat?


5. Is er een bepaalde levertijd? Bedenk even of u de bedrukte pennen nodig hebt op een specifieke datum.
Welke keuzes zijn er?


Nu u weet met alle bovenstaande vragen rekening te moeten houden presenteren wij u graag de mogelijkheden. Let op: wij leveren meer dan 5000 reclame pennen met eventuele opdruk, denk dus eerst goed na!
1. Wilt u een oerdegelijk merk met een klassieke uitstraling? De kwaliteit van Parker pennenzijn altijd goed. 2. Zoekt u pennen van uitstekende kwaliteit met levenslange garantie? Waterman pennenen vulpennen, klassiek en tijdloos. Dit artikel wordt wel eerder gebruikt als kado dan reclame pen.


3. Minder bekende merken als Balmain hebben een luxe uitstraling en zijn uitstekend verpakt. Ze worden verkocht als vulpennenen rollerballs.


4. Zoekt u moderne en trendy vormgegeven reclame pennen met logo opdruk? Kijk dan voor Prodir, het topmerk uit Zwitserland!


5. Zoekt u goedkope reclame pennen? Merkloos, goed en goedkoop? Het antwoord is Toppoint! Een Nederlands fabrikaat met een uitzonderlijk grote opdruk ruimte.


6. Merkloze reclame pennen, iedeaal als strooigoed op beurzen en andere grote bijeenkomsten.


7. Ecologisch gefabriceerde pennen. Reclame pennen van papier, karton, afbreekbaar materiaal en zelfs melkpakken. Goedkoop en goed voor het milieu! Uiteraard behoort een opdruk van uw logo tot de mogelijkheden.


8. Bent u op zoek naar ets speciaals? Denk dan eens aan een vorm of een toepassing. Speciale pennen in de vorm van een injectiespuit of met bellenblaas. Het kan allemaal!
Staat uw keuze er niet bij? Bekijk op uw gemak eens de productgroepen van www.zintuig.nl.
Bereken de kosten van de reclame pen en bekijk de details!


Op www.zintuig.nl bieden wij u de mogelijkheid aan om de kosten online uit te rekenen van een specifieke order aan pennen. U kunt zelf aangeven uit hoeveel kleuren de opdruk bestaat, de grootte van de afname en het afleveradres. Op deze manier komt u voor geen enkele verrassing te staan!
Naast de prijs staat bij elke reclame pen binnen ons assortiment een gemiddelde levertijd vermeld. Veel reclame pennen kunnen wij leveren binnen 2 weken, dit is uitzonderlijk snel als u zich realiseert hoeveel werk het is om een reclame pen te bedrukken met uw logo. Hebt u de pennen onverhoopt sneller nodig? Dit is in veel gevallen geen enkel probleem.De verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur


In welke kleuren is de pen leverbaar? Zitten uw kleuren hierbij? Attentie: wij kunnen in elke kleur een opdruk maken. Echter, we kunnen de pennen zelf niet in alle kleuren leveren.
Een donkere opdruk komt het beste uit op een lichte ondergrond. Zo is een zwarte opdruk op een witte pen een betere oplossing dan een witte opdruk op een zwarte pen. Zeer veel pennen, zeker de pennen van het merk Toppoint, zijn te leveren in verschillende kleurencombinaties. U kunt dus zelf de kleur van de huls, drukker en clip bepalen. Op deze manier ontvangt u iets unieks in een geheel eigen kleurencombinatie compleet met eigen opdruk.
Zintuig.nl hoopt u een beetje op weg geholpen te hebben bij uw keuze voor een geschikte reclamepen!

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen