Verander pennen in een leuk geschenk

Iedereen wil een zinvolle geschenk uitdelen die de ontvanger aan u doet herinneren. Dat is natuurlijk de reden dat u een geschenk weggeeft. Helaas zijn er soms beperkingen die ervoor zorgen dat u niet het geschenk kan geven dat u wilt. Financieel kan er een beperking ontstaan waardoor u soms voor goedkopere geschenken moet kiezen, maar moet u hier wel genoegen mee nemen? Moet u dan een goedkopere pen als geschenk geven? Er zijn manieren om deze goedkopere geschenken meer betekenis en waarde te geven, hier zijn een paar van deze tips.

Bedrukking en Design
 
Goedkope pennen moeten niet weggegeven worden zonder enige opdruk, ze zijn dan niets waard zelfs als u zich verschuild achter de “het gaat om het gebaar” gedachte. Een goedkope onbedrukte pen zal niet gewaardeerd worden door de ontvanger. Het zal overkomen als een 1 uit een dozijn pen die niet uw goede gedachte overbrengt. U kunt de pen vaak laten bedrukken door een drukkerij of bij de aanbieder van de pennen. Een mooi bedrukte pen is veel beter dan een saaie, onbedrukte pen. U kunt er voor kiezen om de pen te laten bedrukken met uw eigen logo of design. Ook kunt u er voor kiezen om de pennen te laten personaliseren voor de ontvanger. Het bedrukken van de pennen kan vaak al gebeuren tegen een aantrekkelijke prijs. 
 
Ontwerp en personaliseren
 
Als u er over denk om pennen als geschenk aan uw relaties te doen, dan kunt u er over nadenken om deze te personaliseren zodat hij past bij de ontvanger. U kunt de pen natuurlijk bedrukken met uw logo en informatie, maar door hem persoonlijk te maken voor de ontvanger kunt u net wat extra waarde toevoegen aan de pen. Een pen is wegens de basis functie een handig product, maar door hem persoonlijk bedrukt te hebben, is het een functioneel geschenk dat iedereen zal bewaren en herinneren. Vaak kent u uw relaties goed genoeg om te weten wat zij mooi vinden. De pennen bedrukken met een persoonlijke opdruk kost niet heel veel extra en het zorgt er voor dat het geschenk gelijk meer waarde heeft. 
 
Ga mee met een thema
 
Als u pennen weggeeft tijdens bijvoorbeeld kerst, probeer er dan voor te zorgen dat het design past bij het seizoen. Als de pen voor iemand uit de zakelijke wereld is, kies dan voor een zakelijker model waar misschien de initiale in gegraveerd kunnen worden voor een persoonlijk tintje. Het is niet heel lastig om een thema of functie door te trekken in het ontwerp van de pen. uiteindelijk kunt u hiermee een groot voordeel behalen bij uw relaties.  
 
Pennen die u wilt laten bedrukken kunt u gemakkelijk op het internet bestellen. Er zijn verschillende sites te vinden zoals Zintuig of Pennenman waar u een groot aanbod aan pennen vindt die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van u wens.
 
13-03-2017