Een Maxema pen bedrukken voor op de beurs

 Een pen die u laat bedrukken voor op de beurs moet natuurlijk niet veel kosten. Het gaat er voornamelijk om dat u de bedrukte pen aan de klant meegeeft als herinnering aan uw merk. Als u wilt dat men uw merk herinnert zult u echter met de juiste bedrukte pennen moeten komen. Hierbij moet u toch nadenken over de bedrukking op de pen en het design van de pen. Een merk die hier goed over nadenkt en ook nog goedkoop is, is Maxema. Een Maxema pen is al vanaf 0.20 euro te bedrukken en is daardoor een goedkope pen om te bedrukken. 


De Maxema pennen bedrukken

Het vinden van het juiste promotieartikel voor op de beurs is geen makkelijke onderneming. Een beursartikel moet namelijk aan een aantal eisen voldoen wil hij representatief zijn voor uw stand. Het gaat hier om de volgende eisen:
  • Het beursartikel moet representatief zijn, dus passen bij uw stand;
  • Het geschenk moet opvallen;
  • Het geschenk voor op de beurs moet het verlengde zijn van uw stand;
  • Het beursartikel moet ook na de beurs nog gebruikt kunnen worden. 
Met het bedrukken van de Maxema pennen kunt u voldoen aan al deze eisen en dat is om de volgende redenen.
Allereerst kunt u de Maxema pen geheel naar eigen stijl ontwerpen en bedrukken. Hierdoor kan de pen ideaal bij uw bedrijfskleuren passen en kan uw logo op de pen er ook mooi uit komen te zien. Ook kan het custom maken van deze pen u helpen bij het verlengen van uw merknaam.
Ten tweede kan de Maxema pen, mits u voor de juiste kleurencombinatie kiest, opvallen ten opzichte van alle andere goedkope pennen. Hierdoor heeft u met het bedrukken van deze goedkope pen al een streepje voor op uw concurrentie. 
Deze goedkope pen is ondanks de prijs van een goede kwaliteit. Hierdoor kan deze goedkoop bedrukte pen nog lang na de beurs gebruikt worden. Hierdoor blijft uw merk nog lang in het hoofd van de gebruiker van de Maxema pen. 
Om al deze redenen is de Maxema pen een ideale pen om te bedrukken voor op de beurs. Maar welke Maxema pennen zijn er eigenlijk? De drie goedkoopste pennen volgen.
 

Pixel Maxema pen

De Pixel maxema pennen zijn de goedkoopste pennen van Maxema. U kunt deze pennen in vele verschillende kleuren bedrukken. De bedrukking op deze pennen kan op 4 verschillende posities. Voornamelijk wordt er gekozen voor het bedrukking op de clip en pen zelf. Bij elke Pixel pen kunt u kiezen voor de bedrukkingstechniek zeefdruk. Hieronder de kleuren van de verschillende Pixel pennen.
 
Maxema Pixel PX-40B
Kleuren: donkerblauw, geel, oranje, rood, wit, zwart.
Goedkoop pennen bedrukken
 
Maxema Pixel PX-40C
Kleuren: geel, oranje, rood, zwart.
goedkope pennen bedrukken
 
Maxema Pixel PX-40 FROST
Kleuren: donkerblauw, lichtblauw, geel, oranje, rood, paars, roze, transparant, zwart.
Pennen bedrukken goedkoop

Zink Maxema pen

De Zink Maxema pennen hebben een heel mooi design. Dit maakt deze pen een zeer opvallend product op de beurs. Het bedrukken van deze pen kan zowel op de clip als op de pen zelf. Het voordeel van de Zink pen is dat deze ook in uw eigen kleuren bedrukt kan worden. Ook bij deze pennen wordt gebruik gemaakt van de bedrukkingstechniek zeefdruk. 
 
ZINK Z1-C
Kleuren: lichtblauw, donkerblauw, lichtgroen, geel, oranje, rood, paars, roze, zwart.
Maxema pennen bedrukken
ZINK Z1-30
Kleuren: donkerblauw, oranje, rood, roze, transparant, zwart.
Bedrukte pennen goedkoop
 

Dot Maxema pen

De Maxema DOT pen is een vrij unieke pen omdat er meerdere mogelijkheden zijn voor deze pen. U kunt deze pen geheel custom made maken waardoor elke pen uniek kan zijn. Bij de DOT kunt u zelfs de kleur van het rondje in het klik systeem aanpassen. Zo kunt u dus een Maxema DOT pen in 500 verschillende varianten bedrukken. 
 
DOT D1-CB
Kleuren: donkerblauw, geel, oranje, rood, wit, zwart.
Pennen bedrukken
DOT D1-BC CR
Kleuren: donkerblauw, geel, oranje, rood, paars, roze, zwart.
bedrukte goedkope pennen
DOT D1-CCR
Kleuren: donkerblauw, lichtblauw, geel, oranje, rood, wit, zwart.
witte pennen bedrukken
DOT D1-30 CR
Kleuren: donkerblauw, geel, rood, transparant, zwart.
Transparante pen bedrukken
28-06-2016 door